Intet er så galt at det ikke er godt for noget!

Desværre kan man ikke være lige på alle de steder man er på arbejde. Det er mange dage & weekender man er afsted. Igennemsnit har det nok været 3 gange pr uge i et par måneder, men hvem tæller når man har det sjovt?..

Jeg havde fornøjelsen af at lukke DonkeyClub sammen med nogle gode venner man havde fået igennem sin tid derinde. Det har været en fornøjelse!. Desværre på samme aften har jeg været ude for en lille down side. Jeg skulle nemlig også tage billeder et andet sted selv samme aften. Jeg havde gjort det før og tænkte den klare jeg da snilt?. Ærgerligt som det skulle være den aften var jeg rigtig træt for en gangs skyld. Jeg havde været oppe hele natten dagen før på Donkey, efterfulgt direkte af min dejlige mors 50’års fødselsdag. Så direkte med mig igen videre til København for at klare aftenens opgaver. Det går også fint til at starte med jeg kommer godt igang, og hygger mig. Vi er dog en del som er trætte fra aftenen før på Donkey. (Kian & Elias).

Jeg går så over for at klare mit job på det andet diskotek (skiftevis hvertime) jeg kommer derhen og straks kan jeg se der er kø på trappen og der er ikke rigtig nogen bevægelse i op til 10 minutter så jeg vælger at gå tilbage til Donkey igen, da det jo er deres sidste aften!. Ligeså meget fordi jeg gerne vil sige farvel til alle de dejlige mennesker. Jeg kommer så til sidst ind på det andet diskotek og det er først her det går op for mig hvor træt jeg egentligt er blevet i løbet af aftenen. Så jeg vælger at gå op i en bar for at prøve at få en smule opfriskende cola, men heller her er der desværre ikke meget at hente, de stakkels bartenderer gør hvad de kan for at følge med og desværre er jeg ikke en af dem der står særligt godt, så efter 10-15 minutter træt som jeg er opgiver jeg. Heldigvis møder jeg så nogle gode venner oppe på første sal, hvor jeg finder en smule ro og kommer lidt oven på igen, desværre da jeg går der oppe fra bliver jeg simpelthen bare så træt så jeg ikke orker andet end at gå hjem af. Da jeg også gerne skulle holde til turen hjem igen!.

Så mig ned af trappen hen på Donkey og sige farvel en allersidste gang!. På trods af diverse op og nedture er alle aftner det værd, desværre kan man ikke altid være på toppen og give den 100%.

pic25