Nattoget – Hampenberg/Yepha

Jeg skal love for at det var en sjov aften i går. Jeg var allerede træt da jeg stod op, så fik man et dejligt opkald fra Kasper, flux afsted med os ud til Sørby. Vi gik bare rundt og hyggede med de bedste – Camilla & Danny. Der var dog ikke meget spændende at købe, så vi fik noget at spise i stedet. Mmmh mums.

Når, men jeg skulle så også nå hjem så jeg kunne komme på arbejde kl 21:00 på GammelTorv!. – jeg havde allerede pakket tasken hjemmefra, men men men vi skulle jo ligeforbi Sunset på vej hjem. Nu er jeg ikke superbruger i hvad de har af mad, så det kom til at tage lidt længere tid end jeg havde forventet – så kvart i 9, kom vi ud i bilen og vi kørte afsted så jeg lige nåede det i sidste sekund!.

Jeg kommer så ind på Gammeltorv og møder den altid søde Sjømann, jeg freser rundt som en ninja og snakker med de gæster som gerne vil have en sludder. Jeg kommer så i snak med nogle af vores søde gæster og det viser sig at være nogen som går et par semestre over mig ude på skolen. De skulle så ned på Nattoget senere på aftenen hvor Morten Hampenberg & Yepha skulle komme og spille. Jeg havde mødt tidligt så jeg nåede at få fri og kunne derfor “preparty” med de samme dejlige mennesker som var med ude til Sørby markedet.

Vi nåede også lige at runde Karizma på vejen som ligger et stenkast væk fra GammelTorv. – her efter tror jeg det er bedst hvis jeg beskriver resten af vores aften med billeder fra Nattoget

no images were found